CANCEL·LACIÓ GRATUÏTA

fins 24h abans del día d'arribada

LATE CHECK OUT

fins les 12:00h

COPA DE BENVINGUDA

- Termes i condicions -

Aquesta política de privacitat revela les pràctiques de privacitat per a https://www.hotelfloridapark.es. Aquesta política de privacitat s'aplica únicament a la informació recollida per aquest lloc web, on se li notificarà la informació següent:

  • La informació d'identificació personal que es recopila a través del lloc web, com s'utilitza i amb qui es pot compartir.
  • Les opcions que té a la seva disposició pel que fa a l'ús de les seves dades. Els procediments de seguretat del lloc per prevenir el mal ús de la seva informació.
  • Com pot corregir qualsevol inexactitud en la informació.

Sobre la recopilació, ús i compartició de la informació

Som els únics propietaris de la informació recollida en aquest lloc. Només recopilem i tenim accés a informació que vostè ens proporcioni voluntàriament a través de correu electrònic o qualsevol altre mitja de contacte directe amb vostè. No venem ni lloguem aquesta informació a ningú.

Fem servir la informació per respondre-li, respecte al motiu pel qual s'ha posat en contacte amb nosaltres. No compartim la seva informació amb tercers fora de la nostra organització, excepte en allò que calgui per complir amb la seva sol·licitud, per exemple, per activar una comanda.

A menys que vostè ens demani que no ho fem, podem comunicar-nos amb vostè per correu electrònic en el futur per informar-lo sobre ofertes, nous productes o serveis, o canvis en aquesta política de privacitat.


El seu accés a la informació i control sobre aquesta

Vostè pot optar per aturar qualsevol contacte futur amb nosaltres en qualsevol moment. Pot fer-ho en qualsevol moment posant-se en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic o número de telèfon que apareixen a la nostra pàgina web:

  • Saber quines dades tenim de vostè, si en tenim.
  • Canviar / corregir qualsevol dada que tinguem de vosté.
  • Fer que esborrem totes les dades que tinguem sobre vostè.
  • Expressar-nos qualsevol preocupació que tingui sobre el nostre ús de les seves dades.

Seguretat

Prenem precaucions per protegir la seva informació. Quan vostè envia informació sensible a través del lloc web, la seva informació està protegida tant en línia com fora de línia.

Si en algun lloc recollim informació confidencial (com ara dades de targetes de crèdit), aquesta informació és encriptada i se'ns transmet d'una manera segura. Pot verificar-ho mitjançant una icona de cadenat tancat a la part inferior del seu navegador web, o bé verificant l'«https» al principi de la URL de la pàgina web.

A més d'utilitzar el xifratgte per protegir la informació confidencial transmesa en línia, també protegim la seva informació fora de línia. Només els empleats que necessiten la informació per fer una feina específica (per exemple, facturació o servei al client) tenen accés a la informació d'identificació personal. Els ordinadors / servidors en els quals emmagatzemem informació d'identificació personal es mantenen en un entorn segur.


Actualitzacions

La nostra Política de Privacitat pot canviar de tant en tant i totes les actualitzacions serà publicat en aquesta pàgina.

Si vostè creu que no estem complint amb aquesta política de privacitat, posi's en contacte amb nosaltres immediatament enviant un correu electrònic a marketing@grupflorida.com.

D'acord

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència al nostre lloc web. Si continua navegant per aquest lloc web, entenem que accepta la nostra política de cookies per a aquest lloc web.