CANCEL·LACIÓ GRATUÏTA

fins 24h abans del día d'arribada

LATE CHECK OUT

fins les 12:00h

COPA DE BENVINGUDA

Vostè es troba a: GFH Hotel Florida Park -> Santa Susanna

- SANTA SUSANNA -

SANTA SUSANNA - Informació general

Santa Susanna: vacances de platja i turisme per famílies i esportistes.

SANTA SUSANNA – VACANCES DE PLATJA ENTRE BARCELONA I LA COSTA BRAVA

Santa Susanna és un petit poblet turístic de platja situat a la costa de la província de Barcelona (Costa del Maresme).

LOCALITZACIÓ: situada a 60 km de Barcelona a 40 km de Girona i a pocs km de la Costa Brava. Una situació geogràfica excel•lent per als que busquen gaudir de vacances de platja combinades amb excursions per conèixer Barcelona, Girona, la Costa Brava, Montserrat...

CLIMA: Santa Susanna, compta amb un clima mediterrani excel·lent:

  • A l’estiu els dies son llargs i calorosos (28º/35ºC) i les nits de temperatura agradable (22º / 26ºC) el que fa que es pugui gaudir a l'aire lliure.
  • La primavera i la tardor són de temperatures suaus durant el dia (20º / 25ºC), i frescos a la nit (16º / 20ºC), ideals per als que busquen destinacions de platja fora de la temporada estival, però gaudint pel dia de la platja i la pràctica d'esport.
  • TURISME Santa Susanna és una destinació turística de platja amb tradició des de fa més de 40 anys. Especialitzada en el turisme esportiu i familiar la població ofereix a més d'una interessant oferta d'oci, una sèrie de serveis i instal•lacions perquè tant les famílies com els esportistes trobin tot el necessari perquè les seves vacances siguin un èxit.

Vingui de vacances a Santa Susanna... Repetirà!

D'acord

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència al nostre lloc web. Si continua navegant per aquest lloc web, entenem que accepta la nostra política de cookies per a aquest lloc web.