Hotel Florida Park

Club Infantil

A l’hotel Florida Park, disposem de zones especialment pensades perquè els nens es diverteixin en companyia d’hostes de la seva edat. L’accés és gratuït per a clients allotjats a l’hotel. L’equip d’animació es responsabilitza dels majors de quatre anys durant les activitats.

Hotel Florida Park

Animació matí i tarda

L’agenda programada inclou gran varietat d’esdeveniments dirigits pels monitors. Per exemple, el dia Disney, Mini Xef, Coreografies i balls, Mini-Disc, dies temàtics o activitats a l’aigua.

El club suposa un espai ideal per a conèixer a nous amics, jugar, fer treballs manuals, ballar, pintar, veure pel·lícules i d’altres moltes activitats, sempre coordinades pel nostre equip d’animació. El Mini Club està dedicat a nens d’entre quatre i nou anys, i el Maxi Club, per a menors d’entre nou a 13 anys.

Baby Corner

Comptem amb un espai exclusiu pels menors de quatre anys, on podran utilitzar joguines divertides i materials didàctics. Els nens han d’estar acompanyats per un adult. L’equip d’animació del Baby Corner no es fa càrrec dels menors.

Hotel Florida Park
Hotel Florida Park

Parc

Al nostre parc infantil, nens de totes les edats podran cremar la seva energia als sempre divertits gronxadors i tobogans, un lloc ideal on podran mantenir-se entretinguts durant hores.

Piscina

La nostra piscina infantil farà les delícies dels més petits, que sens dubte ho passaran d’allò més bé alhora que juguen amb l’aigua i es refresquen, res millor que la piscina per a gaudir d’una bona capbussada!

Hotel Florida Park